In augustus ben ik (Sanne) samen met mijn vriend een weekend weg geweest naar Scheveningen. Dit weekend was mede mogelijk gemaakt door Stichting Vrienden van Max. Een weekend naar Scheveningen gaan met mijn vriend is iets wat ik al een poos graag wilde doen, maar eerder nog niet mogelijk was, aangezien ik in februari 2019 de diagnose Ewing-sarcoom (botkanker) had gekregen.

 

Vanaf die tijd zat ik heel veel in het ziekenhuis en kon ik  weinig tijd alleen met mijn vriend doorbrengen. In december 2020 was ik dan eindelijk klaar met de chemo behandelingen en was ik schoon verklaard. Maar toen begon pas het verwerken en het revalideren. We zijn beiden helemaal gek op het strand, en wilden ook graag wat tijd met z’n tweeën doorbrengen.

 

Het weekendje in Scheveningen was daarom ook in 1 woord geweldig en heeft mij ook echt een boost gegeven om te genieten van alle mooie dingen in het leven, om met die energie er weer volop tegenaan te gaan!  We mochten verblijven in het Kurhaus in Scheveningen; de kamer was zo mooi en het uitzicht was al helemaal betoverend.

Een paar van de hoogtepunten van het weekend waren toch wel de geweldige kamer, de tafel barbecue die we op het strand hadden gedaan en de tijd die ik alleen samen was met mijn vriend.

 

Ik wil daarom Stichting Vrienden van Max ook heel erg bedanken; mijn vriend en ik hebben door jullie een onvergetelijk weekend in Scheveningen mogen beleven!

Leave a Reply