Events

Marathon van Rotterdam 8 April

By February 11, 2018 One Comment

Op 8 April 2018 zullen een aantal van ons de Marathon van Rotterdam gaan lopen, om hiermee geld op te halen voor onze stichting. Iedereen die het leuk vindt om te komen aanmoedigen en deze vrienden richting de finish schreeuwt ontvangen we graag rond het 40 km punt.

Meer informatie over tijden ed. zal later volgen.

One Comment

  • Corine van Esch says:

    Succes vandaag, Pieter, Lode en Bram! Zoiets had ik vanmorgen toen we op weg naar Rotterdam waren, maar ik heb iets niet goed gedaan denk ik, want ik vind het nergens meer terug. Hoop niet dat het mede van invloed is geweest op Pieters knie, want helaas, die noopte hem na 35 km om op te geven. Toch ben ik trots op hem 😊😊, ook op de andere twee trouwens 🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️.

Leave a Reply